Kaj lahko storimo za vas?

Grafično oblikovanjeRazvoj spletnih strani in aplikacijOptimizacija in spletno oglaševanje

 • idejna in konceptualna zasnova
  oblikovanje in programiranje
  izdelava aplikacije za preprosto urejanje
   
 • najsodobnejše spletne tehnologije
   
 • spletna optimizacija za iskalnike,
  spletno oglaševanje
 

HTML5 + CSS3 + PHP5

Obvladujemo najnovejše tehnologije in standarde, kateri so ključnega pomena pri izdelavi spletnih strani.


Razvoj aplikacij po meri naročnika

Imate poslovno idejo, želite začeti poslovanje na spletu, ali pa samo prenoviti in optimizirati obstoječo rešitev? Prisluhnite našim predlogom in tehničnim rešitvam, ki vam bodo izboljšale poslovanje in skrajšale čas. Izdelamo praktično vse - edina meja je vaša domišljija.
 

Razvoj spletnih strani, trgovin, portalov, CRM sistemov

Številni naročniki uporabljajo naše spletne rešitve. Z uporabo Specto Frameworka in Specto UV sistema postavimo še tako zahtevno spletno trgovino, korporacijsko spletno stran ali CRM sistem. Ne verjamete? Kontaktirajte nas za predstavitev.

 

Najsodobnejša spletna tehnologija

Z najsodobnejšo tehnologijo objektno orientiranega PHP jezika, HTML5 in CSS3 podporo ter objektnih Javascript rešitev nudimo najsodobnejše spletne strani, s hitrim prikazom, atraktivnim izgledom, natančnostjo in intuitivnostjo.


Najboljši rezultati, večji obiski - večja prodaja

Številna podjetja ponujajo spletno optimizacijo, vendar večina ne doseže obljubljenega. Pri nas manj obljubljamo in več naredimo, predvsem pa se v optimizacijo in spletno oglaševanje predamo v celoti in dodobra raziščemo konkurenco in potencialne možnosti. Z nami dosežete več.