Kaj lahko storimo za vas?

Grafično oblikovanjeRazvoj spletnih strani in aplikacijOptimizacija in spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje

Prepoznavna prisotnost na spletu je ključnega pomena za vsako podjetje, ki želi zgraditi dobre odnose s svojo ciljno publiko. Oglaševalske kampanje so najbolj učinkovit način za rast vaše blagovne znamke.


Google AdWords oglaševanje

Oglaševanje na najbolj obiskani spletni strani Google s programom Google AdWords nudi natančno izbiro ciljne publike in cenovno ugodno prikazovanje oglasov za vaše dejavnosti in storitve. Pričakujte nove obiskovalce in rezultate - dobili jih boste toliko, kot ste jih naročili! Plačali boste samo klike na oglas in ne prikazovanja.
Oglasi AdWords so prikazani poleg rezultatov iskanja, ko v Googlu iščemo eno od izbranih ključnih besed iz oglaševalske kampanje. Oglasi so prikazani v rubriki "Sponzorirane povezave" v stranskem stolpcu oz. nad brezplačnimi rezultati iskanja na iskalni strani.
 

Socialne mreže - spletne skupnosti

Pojavite se v tem trenutku na najbolj obiskani spletni skupnosti na svetu Facebook! Izpostavite svoje izdelke ali storitve več kot 700.000 registriranim slovenskim uporabnikom. Za vas analiziramo trg, pripravimo všečno in vabljivo sporočilo v tekstu in sliki ter optimiziramo in spremljamo kampanjo v času njenega trajanja.
V vaš spletni nastop in komunikacijo s potencialnimi uporabniki vključujemo tudi ostale platforme, kot sta popularni Twitter in YouTube.


E-mail kampanje

E-mail marketing je še vedno eden izmed najbolj učinkovitih načinov za izgradnjo trajnega in neposrednega odnosa s svojimi strankami. Z lastno razvito tehnologijo za pošiljanje elektronske pošte na več naslovov, vam omogočamo promovirati vašo blagovno znamko oz. prodajni artikel ali storitev v željenem časovnem terminu. Vse e-mail kampanje so nadzorovane in omogočajo analizo odzivnosti potencialnih kupcev.


SEO - optimizacija spletne strani

Z dolgoletnimi izkušnjami pri optimizaciji spletnih strani zajemamo prilagoditve in spremembe pomembnih parametrov, ki vplivajo na položaj spletnih strani na spletnih iskalnikih. Optimalna optimizacija spletne strani pozicionira vašo spletno stran višje na iskalnikih, s tem pa se povečata tudi vidnost in obiskanost spletne strani.